Pressemelding

Tryg Forsikring - 21.10.2019

Selger flere hundeforsikringer enn før

 

 

Tryg Forsikring opplever fremdeles stor pågang fra hundeeiere som ønsker å forsikre sin firbeinte venn, mange uker etter at den mystiske hundesykdommen herjet.

 

 

 

 
 
 
 

 

 

 

– Salget av hundeforsikringer steg med rekordhøye 20 prosent i september, og ser ut til å holde seg stabilt høyt utover høsten. Mange hundeeiere oppdaget nok at veterinærbehandling kan være dyrt, og at en forsikring vil kunne dekke hele eller deler av en behandling dersom deres firbeinte venn blir syk, sier Espen Opedal, leder i Tryg Forsikring.

 

Opplevde enorm pågang

 

I august og september registrerte veterinærer og myndighetene flere titalls sykdomstilfeller over hele landet der hunder fikk akutt blodig diare, og hvor over 40 hunder døde. Spesielt var medietrykket stort de første dagene i september.

 

– I perioder var pågangen enorm. Jeg tror aldri vi har opplevd så mange daglige henvendelser for å tegne hundeforsikring. Ikke bare fra nye kunder, men også eksisterende kunder stod i kø for å oppjustere dyreforsikringen de allerede hadde hos oss, sier han.

 

Forsikrer kjæledyr som aldri før

 

Det finnes anslagsvis 560.000 hunder i Norge. Ved inngangen til året var over 208.000 kjæledyr forsikret her i landet, og nordmenn betalte 638 millioner kroner i fjor for å sikre seg en dyreforsikring for sine firbeinte venner.

 

– Antallet forsikrede kjæledyr har steget med nær 70 prosent de siste fem årene, og med den økte pågangen nå i høst, ikke minst blant hundeeiere, er jeg rimelig sikker på at det går mot ny rekord i antall forsikrede kjæledyr her i landet, sier Opedal.

 

Tryg Forsikrings dyreforsikring ble kåret til best i test av Norsk Familieøkonomi tidligere i år.

 

 

 

 
 
 
 
Annonse:
Bransjeguiden

Siste nytt:Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS