Grieg sponser fiber til hytter og hus
Nyhet om fiber ble markert med kake. Fra venstre Oddbjørn Samuelsen (Repvåg Kraftlag) Roger Pedersen (Grieg Seafood Finnmark) og Jonas Johnsen (InfraNord).

Grieg sponser fiber til hytter og hus

Werner Hansen er én av hytteeierne som jubler for at han får fiberforbindelse på hytta.
IKT
Raymond Elde
Publisert : 10.04.2019 16:26
Sist oppdatert : 10.04.2019 16:30

Grieg Seafood sponser fiber til hytter og hus fra Laholmen til Repvåg. 

--Igjennom et samarbeid mellom Repvåg Kraftlag, InfraNord og Grieg Seafood får vi nå fiber fra Vesterpollen til Repvåg, sier elverkssjef Oddbjørn Samuelsen til Radio Nordkapp. 

--Grieg er avhengig av en rask og sikker internettforbindelse, blant annet av hensyn til helse, miljø og sikkerhet, HMS. Vi har støtter prosjektet med 2,8 millioner kroner for å få fiber til våre anlegg i Vedbotn og Laholmen. I tillegg sponser vi fiberoppkobling til hytter og hus som har luftstrekk med strøm, sier Roger Pedersen i Grieg Seafood Finnmark.

--For de hyttene som ikke har luftstrekk, men jordkabel, kan man selv grave en grøft og vi vil være behjelpelig med fiberoppkobling. Det sier Jonas Johnsen, daglig leder i InfraNord. 

--Det er helt fantastisk at næringslivet tar et stort samfunnsansvar slik at vi også får fiber på hytta, sier Werner Hansen, medlem av Laholmen Velforening. 

!Montører fra Repvåg Kraftlag i gang med i strekke fiber fra Vesterpollen til Reinelva.


BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS