Helt i 120

Helt i 120

Det var ikke bare HMF som var helt i 120 også publikum var helt i 120 under musikkshowet 2018.
Kultur
Raymond Elde
Publisert : 30.12.2018 08:49
Sist oppdatert : 30.12.2018 08:51

Honningsvåg musikkforening hadde i jubileumsåret kalt showet «Helt i 120».

Det hele startet med innmarsj og to marsjer fra korpset. Så fikk vi bildekavalkade over mange av de 120 årene i forening før det hele startet fra Turn-scenen med en fengende åpningslåt.

Det er klart når musikkforeningen legger opp til at kringkastningssjæfen får være med i et nummer og får seg et eget vers i et annet må det bli strålende kritikk i Radio Nordkapp.

Hjemme-hos-reportasjen viser at alle spådommene tyder på at det blir en SV-ordfører i Nordkapp etter valget.

Joker ble hyllet, en kjent Gjesværing var i dialog med «Helge Ingstad» før kollisjonen, og en sint karakter fortalte om melkesjokoladen som ikke lengre var melkesjokolade.

Per Sandbergs amorøse tur til Irak fikk vi være med på. Årets gjest fikk trampeklapp. Da foreningen hedret medlemmer som var gått bort siste året ble det avsluttet med stående applaus fra alle på Turn. Det var også funnet plass til én gammel nestor som ble hjertelig mottatt.

Storbandet var med to låter, så fulgte det rap om hjemplassen vår og at vi må framsnakke Honningsvåg. HMF inkluderer alle og fikk medhold fra salen. Det at gravstedene ikke lengre skal markeres med stein men med blåsa, var én av mange gode poenger femte juledag.

Nordkapp-saken og Veidnes-terminalen ble trukket fram og her ble det sunget om makt og avmakt. Selvfølgelig måtte musikkshowet fleipe med Turnrevyen – sånn er det bare.

«Helt i 120» var vi alle på Turn lørdag 29. desember 2018. Det tyder bra for den neste 120 årene til Honningsvåg musikkforening.

Kjøreplan og aktører (pdf)

 

 


BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS