På an igjen

På an igjen

Fredag kveld var det på han igjen – det var klart for premiere på årets Nordvågrevy.
Kultur
Raymond Elde
Publisert : 30.12.2018 08:48
Sist oppdatert : 30.12.2018 08:51

Nordvågen skole- og ungdomskorps hadde valgt å kalle årets revy «På àn igjen». Jeg sier det med en gang det var Nordvågrevy av gammelt godt merke.
Tidligere har korpset ønsket oss velkommen på gulvet med marsj i 2018 startet det hele med fengende åpningslåt der blåserne var flyttet opp på scenen. Det fungerte veldig bra.

Hompetitten sier seg selv hva det handlet om – nemlig alle de dårlige veiene i kommunen men det var også noen lyspunkt med nylagt asfalt. Et annet spørsmål som ble tatt opp: Hva skjer når vi ikke gjør som Posten Norge sier og flytter postkassen?
Det er energisk revygjeng på scenen i Nordvågen og denne gangen hadde de også få nye aktører. Boreal kan strø veien til Seppoladalen men nå har vi lært at det også blir «buss for ambulanse» bare husk å bli syk på avgangstidene.

Rivelsrud-familiens hadde møte der vi fikk høre mere om Nordkapp, sherpaer, samer, SVere og landsbyhøvdingen. Det ble fulgt opp av en låt der vi sa klart i fram om at vi var «lei av og bli lurt» av Statoil. Her var publikum med på refrenget fra den kjente Postgirobygget-låten.
Beredskapsbrosjyren, rådmannens krisestab som ble reddet av super Frederik var noe som viste at vi har vært igjennom et spesielt år. Grunnen til at «Helge Ingstad» havarerte var Radio Nordkapp, kapteinen spilte radiobingo og hadde skudd av VHF-en.

4. juledag fikk vi også møte de to utstoppede dyrene til Arctic suvenir og skal vi vi tro revyen så hadde rein og isbjørnen noe med brannen på Nordkapphuset å gjøre.
Heksebrenningen i Kjelvik hadde mange poenger og når vi også nevner at den dårlige kommuneøkonomien ble behørig omtalt så har vi sagt det meste. Viser som hyllet lokalmiljøet og oss som bor her ble veldig godt tatt imot.

«På àn igjen» viser at vi er på han igjen – Kringkastningssjæfen kommer tilbake på revy i Nordvågen.

Kjøreplan og aktører (pdf)

 


BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS