På Ustø Kurs

På Ustø Kurs

Det var ingen på scenen som var «På Ustø Kurs» under Turnrevyen 2018.
Kultur
Raymond Elde
Publisert : 30.12.2018 08:47
Sist oppdatert : 30.12.2018 08:52

Onsdag kveld var vi alle invitert til revy på Turn og revygjenget hadde gitt oppsetningen navnet «På (U)stø Kurs».

Det hele startet med noen som var på ustø kurs: «KNM Helge Ingstad» her fikk vi sjøforklaringen før vi hadde satt ordentlig til rette på stolen.

Som vanlig hadde Honningsvåg turn og idrettsforening funnet fram en fengende åpningslåt. Før jeg glemmer det så må jeg si også i år var det god revymusikk, uten den ingen revy.

Turnrevyen hadde kjente konferansierer som ble veldig godt mottatt av publikum.

Det har vært et spesielt år når det gjelder uvær, stengte veier, fritt for telefon og internett. Flere nummer på Turnrevyen handlet om det. Det er alltid slik at det vi kjenner igjen blir godt tatt imot av tilhørerne.

Kjente og kjære revykarakterer, fikk vi møte men det var også noen gjengangere som manglet.

Kirkegården har vært samtaletema lokalt her fikk vi løsningen på hvordan menigheten skal få budsjettet i balanse – start med campingplass.

Det at alle kjøper seg sjark var markert og her kom det nye innspill hvordan vi skal få levert krabben lovlig. Finnmark og Troms – jeg trenger ikke si mere. «Han som kan alt» traff vi også – her følte kringkastningssjæfen at det var én som spilte seg selv.

Nordkappsaken er fortsatt het potet det samme er samarbeidsklimaet i Nordkapp kommunestyre. Skal vi tro revyen så vil Tor Mikkola avløse Kristina som ordfører.

Honningsvåg musikkforening for alltid omtale av Turnrevyen årets utgave ikke noe unntak. Det at en enkelt fisker fra Gjesvær var i tingretten fikk vi også være med på. Sanger som spiller på patriotismen og at vi alle er stolt over å være fra Honningsvåg ga solid tilbakemelding.

Det var mange nære poeng, det var også poeng på personer som vi alle i lokalmiljøet kjenner. Det slår godt an og er noe som jeg liker.

«På Ustø Kurs» var en turnrevy av godt kjent merke. Kursen er satt for neste års seilas – vi er tilbake på Turnrevyen også neste år.

Kjøreplan og aktører

 

 


BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS