Båttransport fra fiskeværene til Honningsvåg

Båttransport fra fiskeværene til Honningsvåg

Langfredag seiler "Lundekongen" fra Gjesvær til: Skarsvåg, Kamøyvær, Nordvågen og Honningsvåg. Retur fra Honningsvåg fredag kveld.
Lokal
Raymond Elde
Publisert : 30.03.2018 16:20
Sist oppdatert : 30.03.2018 16:29

Nordkapp kommune har engasjert BirdSafari AS til å gjennomføre passasjertransport rundt Magerøya i langfredag ettermiddag/ kveld.
Tilbudet gjelder kun for i dag og alle som har behov for transport i helgen oppfordres til å reise idag. Tilbudet er gratis for alle passasjerene.

Båten har begrenset kapasitet på inntil 40 passasjerer og kommunen ber folket om å koordinere hvem som har størst behov.

Ruteplan: ca. tider
avg. 15:30 Avgang fra Gjesvær
avg. 17:00 Skarsvåg
avg. 18:30 Kamøyvær
ank. 19:30 Honningsvåg
​Retur fra Honningsvåg til fiskeværene ca kl. 21:00.

Nordvågen:
Avhengig av antall pasasjerer fra Gjesvær, Skarsvåg og Kamøyvær vil båten komme til Nordvågen enten før eller etter beregnet adkomst til Honningsvåg kl.19:30.  Mer informasjon kommer ca 18. 

Kommunen har kontaktet Joker, Coop Prix og Rema 1000 om ekstraordinær åpning i kveld. fra 19 til 21. I og med at Magerøya har vært islolert siden mandag så er det dårlig med ferskvarer i butikkene.

Havna frakter varer til Nordvågen
De som har bestilt mat direkte fra Coop trenger ikke å benytte BirdSafari for å hente varene senere i kveld. Maten blir levert til havnebåten og fraktet til Nordvågen ca kl.18:30-19:00 i kveld. Varene må hentes fra kaia i Nordvågen. Vær presis, skriver kommunen på Facebook.

Kystverket stiller opp
For at ikke butikken i Gjesvær skulle gå helt tom for varer så har Kystverkets slepebåtberedskap vært i Honningsvåg å hente fem paller med varer langfredag.


BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS