Vil ha gode telefonløsninger på plass
Kunder har fått beskjed om at de mister fasttelefonen. (Illustrasjonsfoto)

Vil ha gode telefonløsninger på plass

Ingalill Olsen (Ap) er en av representantene på Stortinget som ønsker god mobildekning før kunder mister fasttelefonforbindelsen.
Politikk
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 29.03.2021 05:20

Ingalill Olsen, stortingsrepresentant for Finnmark Arbeiderparti, er en av representantene på Stortinget bak forslaget om at ingen skal miste fasttelefonen før de har mobildekning eller andre telefonløsninger med minst like god dekning som fasttelefon. 

Representanter vil at Stortinget skal be regjeringen sørge for at ingen mister fasttelefonen før de har mobildekning eller andre telefonløsninger med minst like god dekning som fasttelefon.

Det er Arbeiderpartiets Sverre Myrli, Ingalill Olsen, Øystein Langholm Hansen og Kirsti Leirtrø som har fremmet representantforslaget. 

--En rekke fasttelefonkunder har fått beskjed om at fasttelefonen vil bli koblet ut som en følge av Telenors planer om utfasing av kobbernettet. Mange av disse mangler eller har ikke tilfredsstillende mobildekning, og vil i verste fall bli uten telefon dersom fasttelefonen kuttes, har representantene skrevet som bakgrunn for forslaget. 


BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS