Fått mer penger til snøskuter
Snøscootergarasjen, november 2020. Søndag skulle det være offisiell åpning, men er flytet til lørdag på grunn av værmeldingen. (Arkivfoto)

Fått mer penger til snøskuter

Søndag skal Nordkapp og Omegn Turlag feire. Snøskuteren og garasjen er klar for bruk.
Lokal
Raymond Elde
Publisert : 22.02.2021 20:00
Sist oppdatert : 25.02.2021 20:10

Nordkapp og Omegn Turlag fikk fredag en flott overraskelse fra Nordenfjelske Bykreditts stiftelse med 85 000 kroner til snøskuter. 

--Vi har allerede fått scooteren på plass. Vi har en god gjeng med frivillige som er i gang med å preppe gode løyper. De skal virkelig ha for en utrolig god innsats som de legge inn i sitt frivillig arbeid. Både med hvor mange timer de bruker av sin fritid og det er også hardt arbeid som legges inn med å måke snø inn i løypa. Det sier Kari Rustad, leder av turlaget, til Radio Nordkapp. 

--Vi syns derfor det er veldig fint at kommunen er villig til å gi oss midler. Midlene er med på og bedre folkehelsa her i Nordkapp, siden det er med på å tilrettelegge for at både lokalbefolkningen samt besøkende kommer seg ut på tur, sier Rustad

Turlaget skull feire i prosjektet i Skipsfjorden søndag formiddag, den 28. februar, men er flyttet til lørdag på grunn av værmeldingen.
Garasjen som denne scooteren skal stå begynner endelig å ta form og det skal være offisiell stor åpning.


BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS