Sara Pedersen gikk skirenn i fantastiske forhold
Sara Pedersen var en av barna som gikk skirenn i Nordvågen på tirsdag.

Sara Pedersen gikk skirenn i fantastiske forhold

På grunn av smittevernreglene er det litt annerledes ramme under Joker-rennene i Nordvågen, men tirsdag var det veldig gode forhold for løperne og publikum.
Sport
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 17.02.2021 17:33

Sara Pedersen var en av cirka 25 deltakere under årets første Joker-renn i Nordvågen, et arrangement i regi av Nordvågen Idrettslag. 

Det var veldig fine forhold i Nordvågen tirsdag kveld. 

Tove Gabrielsen, leder i Nordvågen Idrettslag, var veldig fornøyd med arrangementet, et arrangement med smitteverntiltak. Idrettslederen var også glad for at mange voksne var tilstede. 

Nordvågen Idrettslag gjennomførte et eget smittevernmøte i forkant av skisesongen. Det ble satt opp retningslinjer og laget en instruks til rennlederne. 

Nordvågen Idrettslag har planlagt fem skirenn, men det kan også bli renn etter påske hvis interessen er tilstede. Det kan bli drive-in-premieutdeling når sesongen er ferdig. Premieutdelingen for 2020 blir slått sammen med 2021. 

Gabrielsen har lagt merke til at det blir færre barn i Nordkapp, noe som går utover oppslutningen om skirennene, men barn og voksne tilbringer lengre tid på anlegget etter at idrettslaget investerte i ake-utstyr. Lederen i Nordvågen Idrettslag er fornøyd med rammen rundt Joker-rennet i Nordvågen på tirsdager. 






Annonse:
https://www.nordkapp.kommune.no/
Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS