Siv Kathrin Hjellnes slutter i Nordkapp kommune
Siv Kathrin Hjellnes slutter som sektorsjef i Nordkapp kommune og begynner i ny jobb i Hustadvika kommune i Møre og Romsdal. (Arkivfoto)

Siv Kathrin Hjellnes slutter i Nordkapp kommune

Det blir vemodig å forlate Nordkapp kommune, ifølge Siv Kathrin Hjellnes.
Lokal
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 07.01.2021 11:00

Siv Kathrin Hjellnes har sagt opp stillingen som oppvekst-, velferd- og kultursjef i Nordkapp. 

Siv Kathrin Hjellnes begynte i lederstillingen i Nordkapp i januar 2019. Hun har takket ja til jobb i Hustadvika kommune i Møre og Romsdal som kommunalsjef oppvekst, kultur og kunnskap. Hun forlater Nordkapp i løpet av mars måned. 

--Jeg har takket ja til en jobb med gode muligheter til utvikling, i et mildere klima og nærmere mange av mine. Nordkapp er værhardt, men det er et godt sted å leve. Kommunen har gode tjenester, kompetente ansatte og folket her har humor, dere er åpne og rause. Det var godt å komme tilbake til Nord-Norge etter mange år på Østlandet. Arbeidet har vært meningsfullt, krevende og morsomt. Når jeg nå har sagt opp stillingen er det med trygghet på at Nordkapp har dyktige ansatte, og ikke minst driftige og faglig sterke virksomhetsledere som fortsetter sitt gode arbeid for barn, unge, velferd og kultur i Nordkapp. Det sier Siv Kathrin Hjellnes til Radio Nordkapp. 

Hjellnes innrømmer at det blir vemodig å forlate Nordkapp. 

-- Det er mye ved Nordkapp det er vemodig å forlate. Jeg er takknemlig over det jeg har lært her. Samarbeidet i ledergruppen jeg kom inn vil jeg minnes som lærerik, og utviklende. Jeg kommer til å følge med dere, og Nordkapp har kapret en del av mitt hjerte, sier Siv Kathrin Hjellnes. 


BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS