Vetle Langedahl valgt som Høyres toppkandidat i Finnmark
Vetle Langedahl. Foto Troms og Finnmark Høyre

Vetle Langedahl valgt som Høyres toppkandidat i Finnmark

Vetle Langedahl nominert på første plass.
Valg 2021
Raymond Elde
Publisert : 28.11.2020 16:16
Sist oppdatert : 28.11.2020 16:27

I dag har Høyre avholdt sitt nominasjonsmøte for å vedta stortingsliste for Finnmark valgkrets. Nominasjonsmøtet ble gjennomført digitalt med 33 delegater tilstede, og Vetle Langedahl ble valgt som toppkandidat for Høyre i Finnmark. Langedahl er i dag politisk rådgiver for utenriksminister Ine Marie Eriksen Søreide.

- Først og fremst er jeg veldig takknemlig for tilliten. Det betyr mye at partiet har troen på meg og det er en tillitserklæring jeg tar på alvor, sier nyvalgte Vetle Langedahl.

- Denne valgkampen blir et maraton, ikke en sprint. Jeg er klar for å banke dører, stå på stand og møte velgerne i Finnmark. Solid innsats sammen med et samlet lag er definitivt oppskriften på å få et stortingsmandat i Finnmark, sier Langedahl.

-Valget til neste år handler først og fremst om hva vi ønsker med Finnmark. Jeg ønsker et Finnmark som tar i bruk mulighetene for vekst og utvikling og hvor flere ønsker å bo og leve. Da trenger vi en sterk røst fra Høyre på Stortinget, og den ønsker jeg å være, avslutter Vetle Langedahl.

Den nye listen ser dermed slik ut:
1. Vetle Langedahl
2. Kristen Albert Ellingsen
3. Christine Nilssen
4. Jan Ivar Smuk
5. Marianne Haukland
6. Sharon Fjellvang
7. Ståle Sæther
8. Ørjan Rasmussen
9. Ellen Kristina Saba
10. Hege Christin Bjørkmann
11. Jo Inge Hesjevik

(pressemelding Høyre)


BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS