Karl A Hansen fyller 65 år
Linda Hansen feirer jubileum, 65-årsdag for Karl A Hansen.

Karl A Hansen fyller 65 år

Driften hos Karl A Hansen har endret seg mye i løpet av alle disse årene.
Næring
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 16.10.2020 09:28
Sist oppdatert : 16.10.2020 09:31

Fredag 16. oktober fyller Karl A Hansen, en klesbutikk i Storgata i Honningsvåg, 65 år. 

Daglig leder Linda Hansen forteller at dagen feires med kaffe, kaker og gode tilbud.  Hun mener at butikker med den alderen Karl A Hansen har, bør feire hvert år. 

Karl A Hansen ble startet opp i Storbukt i 1955. Butikken har hatt flere ulike lokaliteter, men i 1996 ble butikken flyttet til Honningsvåg. Vel ett år etterpå ble bygget som huser butikken i dag kjøpt og Karl A Hansen har vært i Storgata 7 siden januar 1998. 

Hansen forteller at driften har endret seg mye på alle disse årene. Før var det salg to ganger i året med kø på utsiden av butikken. Nå er det litt salg hele året og varene kommer jevnt og trutt inn. I tillegg har vareutvalget endret seg hos Karl A Hansen. 

--Da han pappa startet butikken hadde han barn-, dame- og herreklær, kosmetikk, sko, gardiner og garn. Da vi flyttet til Honningsvåg sluttet vi med garn, og dameklærne ble flyttet dit Mix Mote er i dag på 70-tallet, sier Linda Hansen til Radio Nordkapp. 

Linda Hansen er usikker på om Karl A Hansen har kunder i dag som var kunder da butikken ble startet opp for 65 år siden. Hun forteller at hun har kunder som har vært trofaste i mange år. 

Det er to ansatte på fulltid, pluss lørdagshjelp hos Karl A Hansen. 


BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS