--Herregud for en respons og anerkjennelse
Jill-Renate Mikalsen i Mental Helse Nordkapp møtte Trine-Lise Nørstad Inglés (høyre) før det første foredraget for elever ved Nordkapp videregående skole.

--Herregud for en respons og anerkjennelse

Trine-Lise Nørstad Inglés rørte tilhørerne i Honningsvåg på mandag.
Lokal
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 13.10.2020 21:29

Mandag holdt Trine-Lise Nørstad Inglés tre foredrag i Honningsvåg, to for elever ved videregående skole og ett med åpent hus for publikum. 

Stikkordene i foredraget var voksne som ikke spurte, voksne som ikke viste interesse, feil type oppmerksomhet, svik, skam, stemplet som håpløs og behandlingsudyktig. Blant publikum på kveldsarrangementet var det flere tilhørere som hadde kontakt med Trine Lise da hun var en ungdom i Nordkapp-samfunnet. Det ble felt tårer under foredraget. 

Mandag kveld postet Trine-Lise Nørstad Inglés et innlegg på sosiale medier. 

--Hvordan skal man klare å sove etter en slik dag som dette? Det er en ubeskrivelig mektig følelse å få dele min historie og mitt håp med min hjemplass. Herregud for en respons og anerkjennelse, skrev Trine-Lise Nørstad Inglés på Facebook.com mandag kveld. 

Trine-Lise Nørstad Inglés jobber som sykepleier i Larvik kommune. Hun besøkte Honningsvåg i forbindelse med Verdensdagen for psykisk helse som ble markert i Nordkapp på mandag. Det var Mental Helse Nordkapp som inviterte Trine-Lise Nørstad Inglés hjem. 


BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS