Skolen og barnehager er klare
Fra venstre: Leder i Skårungen barnehage, Kristin Olsen. Svein Magne Bye, konstituert rektor Honningsvåg skole. Siv Kathrin Hjellnes, sektorleder. Merethe Mikalsen, leder Nordkapp barnehage. Leder i Nordvågen barnehage, Bente Floer deltok på telefon.

Skolen og barnehager er klare

Nordkapp kommune er klar til å ta imot barn og ungdommer om noen dager.
Lokal
Raymond Elde
Publisert : 14.08.2020 09:35
Sist oppdatert : 14.08.2020 11:00

Skolefritidsordningen, barnehager og skolen er klare for et nytt skoleår med smittefare på gult nivå. 

--Vi har hatt et møte med alle virksomhetslederne ved skolen og barnehager. Alle er klare for et nytt skoleår, sier Siv Kathrin Hjellnes, oppvekst, velferd og kultursjef i Nordkapp kommune, til Radio Nordkapp. 

--Foreldrene får være med på første skoledag for førsteklassingene i aulaen. Når vi går til klasserommet må vi dele opp for at det ikke skal bli for mange, sier Sven Magne Bye, konstituert rektor ved Honningsvåg skole. 

--For de som var i barnehage før sommerferien er det ikke stor forandring. Det er de samme reglene som gjelder for blant annet håndvask. I vår av det ekstra stor belastning for de ansatte, men de stod på og var løsningsorienterte, sier Merethe Mikalsen, sier leder i Nordkapp barnehage. 

--Når vi kommer tilbake fra ferie rundt om i landet eller kanskje utlandet, må vi tenke på å holde avstand. Noen kan være smittet uten at dem er klare over det. Smittedugnaden må fortsette, sier Bye. 


BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS