Har fått penger til opplæringstilbud
Bjarne Rohde, fylkesråd for utdanning. (Foto: Trond Magne Henriksen, fylkeskommunen)

Har fått penger til opplæringstilbud

Troms og Finnmark fylkeskommune vil gjerne komme i kontakt med deg..
Politikk
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 22.07.2020 01:30

Troms og Finnmark fylkeskommune tilbyr kurs for å kunne fullføre påbegynt videregående opplæring.

Fylkeskommunen har fått midler for å kunne gi tilbud til de som er permitterte eller arbeidsledige, og som ikke tidligere har fått fullført og bestått sin påbegynte videregående opplæring.

--Vi vil nå kartlegge hvilke behov målgruppen i Troms og Finnmark har, slik at vi kan planlegge aktuelle opplæringstilbud, sier Bjarne Rohde (SV, fylkesråd for utdanning, i en pressemelding. 

Rohde sier at tilbudene for eksempel kan være skoletilbud på heltid eller deltid, nettundervisning, intensivundervisning eller eksamenskurs. Det er ingen aldersgrense for tilbudene, men dette gjelder altså for kandidater som allerede har gått i videregående opplæring, men som ikke fikk fullført med studie- eller yrkeskompetanse. 

Ikke fullført videregående
Har du tidligere tatt videregående opplæring uten å fullføre med vitnemål eller fagbrev? Kanskje du strøk i et eller flere fag eller sluttet før skole- eller læretiden var over? Er du nå permittert eller arbeidsledig og ønsker å fullføre det du mangler for å oppnå studie- eller yrkeskompetanse? Troms og Finnmark fylkeskommune vil gjerne komme i kontakt med deg. 

Rohde ber nå aktuelle kandidater ta kontakt. 

--Vi håper de dette kan være aktuelt for benytter kontaktskjemaet på fylkets hjemmesider slik at vi får tilbakemelding på hvilke behov som finnes. Så snart vi har fått en oversikt på dette, kan vi tilrettelegge og igangsette aktuelle opplæringstilbud, sier Rohde. 


BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS