Samarbeider for å løfte interessen for 4. divisjon i Finnmark
Porsanger, ett av lagene i 4. divisjon i Finnmark. (Arkivfoto)

Samarbeider for å løfte interessen for 4. divisjon i Finnmark

Et unikt samarbeid i Finnmark, ifølge Finnmark Fotballkrets.
Sport
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 14.07.2020 05:25

Finnmark Fotballkrets og Fantasy Finnmark inngår samarbeid for å skape mer engasjement for 4. divisjon i Finnmark. 

På Fantasy Finnmark sin nettside fafi.no kan man ta rollen som manager og velge ut elleve spillere fra klubbene som spiller i 4. divisjon Finnmark. Spillerne får poeng ut fra prestasjonen i sine virkelige kamper. Som fantasymanager blir utfordringen å velge spillere som kommer til å samle poeng! Hvilke forsvarsspillere holder nullen? Hvilke midtbanespillere gir målgivende og ikke minst, hvilke angripere scorer? Her får man målt sine kunnskaper om lokale fotballspillere, mot sine venner og mot sine medsupportere i klubbene. Hvem topper listene fra uke til uke og hvem vinner til slutt? 

Roger Finjord, daglig leder i Finnmark Fotballkrets, har mener samarbeidet skaper mer blest om 4. divisjonen i Finnmark. 

--Vi er overbeviste om at denne satsingen kommer til å skape mer blest om fotballen i Finnmark! At man hele tiden må være oppdatert på hvilke spillere som samler poeng og er tilgjengelig gjør oss sikre på at fantasyspillerne kommer til å øke sitt engasjement rundt 4. divisjon i Finnmark. Med større behov for kjennskap i de lokale klubbene er vi sikre på at vi vil se en mer interesse for fotballagene på tvers av Finnmark. Dette er helt unikt og vi gleder oss til å se hvem som er fylkets beste fantasymanager, sier Roger Finjord i en pressemelding. 

Noen fakta om 4. divisjon, sesongen 2020: 

• Det er elleve lag i 2020 som deltar, og pr dags dato er det registrert 269 spillere.

• Lagene spiller kun én gang mot hverandre, i en serie med elleve runder.

• Fantasy Finnmark har sin nettside på fafi.no, og er også på Facebook og Instagram.


BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS