Følg covid-19-tiltakene
Nordkapp helsesenter i Honningsvåg. (Arkivfoto)

Følg covid-19-tiltakene

Ronny Holm i Nordkapp kommune ber innbyggerne følge smittevernrådene.
Lokal
Raymond Elde
Publisert : 13.07.2020 17:22

Helsesektoren i Nordkapp ber fortsatt folk vise respekt for covid-19-tiltakene.

--Som kjent åpner EU og Norge opp grensene 15. juli. Ikke for alle, men betydelig flere enn vi har hatt til nå. Det er viktig å påpeke at det fremdeles er våre tiltak med spritstasjoner, håndvask og hosting i albuen som begrenser koronasmitte. Det sier Ronny Holm, helse-, omsorg- og rehabiliteringssjef i Nordkapp, til Radio Nordkapp. 

--Dette er noe som de tilreisende har holdt på med like lenge som oss og de er like gode på dette som oss. Det er viktig at vi ikke slutter med dette nå. Det er alles ansvar å si ifra når man oppdager ukritisk adferd. Unngå store og tette sammenkomster. Si ifra med et vennlig smil om det er tomt for sprit eller såpe på uteplassene og andre offentlige bygg, sier Holm. 

--Nordkapp kommune har langt ifra noe bedre kapasitet nå i disse sommermånedene, så vi ønsker å unngå et smitteutbrudd i vår kommune. Dette avhenger av alles adferd, og at vi er snille og greie mot hverandre, og et ønske om å bli gode på denne smittebegrensningen er viktig. Det er like mye vår oppgave som det er turistene. Ta godt imot alle som dere treffer, sier Holm. 


BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS