Reiselivsnæringen med arrangement for lokalbefolkningen
Fra venstre: Marte Gabrielsen og Marianne Berg fra Visit Nordkapp.

Reiselivsnæringen med arrangement for lokalbefolkningen

Turist på egen øy, kan gjøre situasjonen enklere for bedrifter i en næring som akkurat nå opplever en tung periode i Nordkapp.
Næring
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 18.06.2020 13:38

Turist på egen øy, er et arrangement i regi av Visit Nordkapp og medlemsbedriftene. 

--Turist på egen øy er et arrangement vi kjører førstkommende helg. Visit Nordkapp tok initiativet ovenfor medlemsbedriftene. Det er ingen hemmelighet at det er ikke så mange gjester akkurat nå, og vi tenkte at vi må ha et eget arrangement og hvorfor ikke for egen lokalbefolkning. Vi ønsker at bedriftene skal komme seg på beinene litt etter litt, samtidig er det hyggelig å bidra til noe positivt i Nordkapp kommune. Det sier reiselivssjef Marianne Berg til Radio Nordkapp. 

Berg sier at det var ikke vanskelig å få medlemsbedriftene med på arrangementet lørdag og søndag. 

--Situasjonen for reiselivsnæringen er kritisk. Reiselivsbedriftene har ikke store omsetningen og det er ikke mange gjester, men det begynner å røre på seg sånn smått. Vi håper man etter hvert åpner til Tysland som er et veldig viktig marked for Nordkapp. Åpning til Tyskland kan være redningen for sesongen i Nordkapp, sier Berg. 

Marte Gabrielsen i Visit Nordkapp forteller at de er spente foran arrangementet. Hun gleder veldig til helgen og hun skal besøke de fleste av aktivitetene det er tilbud om. 

Bilder 
Visit Nordkapp oppfordrer alle som deltar på de forskjellige tilbudene som finnes, om å legge ut bilder av opplevelsene og spre det glade budskapet på de forskjellige foraene. 


BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS