Ny regiondirektør i Grieg Seafood Finnmark
Til venstre, Vidar Nicolaisen, på merdenkanten. (Foto: Grieg Seafood Finnmark)

Ny regiondirektør i Grieg Seafood Finnmark

Den nye regiondirektøren mener dette blir spennende.
Næring
Raymond Elde
Publisert : 17.06.2020 21:59

Vidar Aamo Nikolaisen blir ny regiondirektør i Grieg Seafood Finnmark. Nikolaisen rykker opp fra stilling som produksjonssjef sjø i selskapet, som er Grieg Seafoods største region.
 
--Vidar har gjort en solid jobb som produksjonssjef, og vært sentral i regionens vekst fra litt under 20 000 tonn i 2015 til 32 000 tonn i fjor. Vi er svært fornøyde med at han nå tar på seg større oppgaver og vil lede den videre utviklingen av selskapet i Finnmark. Vi rigger oss for bærekraftig vekst i nord, sier Alexander Knudsen, driftsdirektør for oppdrett Europa i Grieg Seafood ASA, i en pressemelding. 

Opprykket skjer etter at tidligere regiondirektør i Grieg Seafood Finnmark, Roy-Tore Rikardsen, er blitt driftsdirektør for Grieg Seafoods operasjoner i Nord-Amerika. 

Nikolaisen er fiskehelsebiolog fra Norges fiskerihøyskole og har en MBA fra Universitetet i Tromsø. I dag bor han i Nordreisa med familien. !Vidar Nicolaisen, den nye regiondirektøren i Grieg Seafood Finnmark. (Foto: Grieg Seafood Finnmark)

--Dette blir veldig spennende, og jeg gleder meg til å komme i gang. Grieg Seafood Finnmark har svært flinke ansatte som gir jernet for å produsere verdens beste laks, og jeg ser frem til å videreutvikle selskapet sammen med dem. Jeg ser også frem til å jobbe tett med vår dyktige ledergruppe, sier Vidar Aamo Nikolaisen.


BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS