Mener partiet ikke nådde fram
Kari Lene Olsen takker for blomster.

Mener partiet ikke nådde fram

Det var en rørt leder som takket for seg på årsmøtet i Nordkapp Arbeiderparti. Kari Lene Olsen tok ikke gjenvalg som leder av Nordkapp Arbeiderparti.
Politikk
Raymond Elde
Publisert : 05.06.2020 13:43

Avgått leder i Nordkapp Arbeiderparti var rørt da 37 av medlemmene møtte opp på årsmøtet torsdag kveld. 

--Jeg ble veldig rørt og glad da så mange møtte fram til årsmøtet i kveld. Det var mange nye og unge medlem, sier Kari Lene Olsen til Radio Nordkapp.

Olsen har vært leder i Nordkapp Arbeiderparti en årrekke. For to år siden ble hun overtalt fordi ingen andre ville overta. Torsdag kveld var det slutt, hun tok ikke gjenvalg som leder og ble avløst av Kjell-Valter Sivertsen som har sittet som nestleder. 

Årsmeldingen inneholder en grundig gjennomgang av nominasjonsprosessen, Nordkapp-saken, valgkampen og valgresultatet. 

--Vi har sikkert gjort mange feil, men jeg ser ikke hvordan vi kunne løst Nordkapp-saken på en annen måte. Vi forsøkte å komme ut med informasjon, men nådde ikke fram, sier Kari Lene Olsen. 

--Hvis sjikane av politikerne og familien til de som driver med politikk fortsetter, frykter jeg at lokalpolitikken vil dø ut. Ingen vil være med, sier Olsen. 

Under årsmøtet var det ingen som kritiserte partiets nominasjonsprosess og valgkamp etter partiets dårligste valgresultat noensinne. 

--Etter valget hadde vi medlemsmøte der vi oppsummerte valget og der ble det tatt opp mange ting som ikke fungerte, sier Olsen. 


BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS