Som man spør får man svar
Nordkapp Arbeiderparti mener ordfører Jan Olsen skal komme med en ubetinget unnskyldning til tidligere ordfører Kristina Hansen.

Som man spør får man svar

Nordkapp Arbeiderparti mener et hypotetiske spørsmål ble stilt til justisdepartementet.
Politikk
Raymond Elde
Publisert : 29.05.2020 16:00
Sist oppdatert : 29.05.2020 21:17

Nordkapp Arbeiderparti mener en ubetinget unnskyldning til tidligere ordfører Kristina Hansen er på sin plass fra ordfører Jan Olsen (SV). 

--Ordfører i Nordkapp kommune er høyt på banen, etter å ha fått svar på sitt generelle og hypotetiske spørsmål til justisdepartementet. Spørsmålet som var stilt var omtrent som; dersom man sitter på begge siden av bordet, er man da inhabil? Svaret på et slikt spørsmål er like åpenbart som dårlig formulert, har Nordkapp Arbeiderparti skrevet i et leserinnlegg

--Det som ordføreren ikke nevner, er at spørsmålet om tidligere ordfører Kristina Hansen var inhabil, ble avkreftet av Justisdepartementet. Ordfører Jan Olsen er en av dem som i flere år har påstått at hun var det. I lang tid er hun blitt svertet på det groveste og denne påstanden har blitt slengt ut i tide og utide. Justisdepartementet har nå fastslått at de tok grundig feil, og Nordkapp Arbeiderparti mener en ubetinget unnskyldning til tidligere ordfører Kristina Hansen hadde vært på sin plass, står det skrevet i leserinnlegget. 


BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS