Nordkappfestivalen i år er usikker
Barnas fiskekonkurranse, festivalen 2019.

Nordkappfestivalen i år er usikker

Nordkappfestivalen 2020 henger i en tynn tråd.
Nordkappfestivalen
Raymond Elde
Publisert : 01.04.2020 01:30

Det er usikkert om Nordkappfestivalen 2020 blir arrangert, på grunn av koronapandemien.

Nordkappfestivalen skal etter planen pågå i perioden lørdag 13. til lørdag 20. juni, men det er ikke lov å samle mer enn fem personer. Ale arrangement, møter, treninger og øvelser er avlyst til etter påske. Dermed er det usikker om det er mulig å gjennomføre en festival på vanlig måte. 

--Vi lover å komme med oppdatering så snart noe er klart, har Nordkapp Filmfestival skrevet på Facebook-siden til Nordkappfestivalen. 

Det er filmfestivalen som koordinerer arbeidet med Nordkappfestivalen. 

Hele posten på Facebook.com: 
«Det er Nordkapp kommune som eier Nordkappfestivalen, og Nordkapp Filmfestival (NFF) produserer Nordkappfestivalen på vegne av kommunen.

Pr nå er det høyst usikkert hvordan det vil bli framover med type festivaler som Nordkappfestivalen. NFF må forholde seg til de instrukser og informasjon som myndighetene kommer med. Mye tyder på at store folkeansamlinger kan bli frarådet og vi kan pr. nå ikke planlegge ut fra at det blir en festival i juni. NFF vil må avvente til myndighetene komme med mer informasjon over påske, og vil så snart det er mulig komme med oppdatering vedr. om det er mulig å gjennomføre Nordkappfestivalen 2020 pga. koronaviruset.» 


BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS