Robertsen er på plass i Oslo
Statssekretær Raymond Robertsen. (Arkivfoto)

Robertsen er på plass i Oslo

Den tidligere rådmannen i Nordkapp tar med seg kunnskapen fra kommunen inn i arbeidet i departementet.
Politikk
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 25.03.2020 17:33

Raymond Robertsen (H) ble i mars utnevnt som statssekretær for statsråd Linda Hofstad Helleland (H) i Kommunal- og moderniseringsdepartementet. I vel én uke har han hatt hjemmekontor i Hammerfest, men onsdag var han på plass på kontoret i Oslo. 

--Det var et skremmende bilde som møtte meg i Oslo i dag tidlig. Oslo er helt tomt for mennesker. I departementet er det mange som sitter på hjemmekontor og det er ganske tomt i byggene. Det er litt skremmende på mange måter og minner oss på alvoret vi står i, sier Raymond Robertsen til Radio Nordkapp. 

Robertsen mener næringslivet i Finnmark og reiselivet i Nordkapp bør spille inn det som hjelper på situasjonen.  Han mener det er vilje til å hjelpe og bistå der man kan. 

--Nå er det virusbekjempelse som er prioritert nummer én. Også må vi ta de andre tingene etterpå. Vi må være beredt og det er det vi jobber med, sier Robertsen. 

Robertsen forteller at han tar med seg kunnskapen som rådmann i Nordkapp inn i arbeidet i departementet. Raymond Robertsen sluttet som rådmann i Nordkapp den 18. februar. 


BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS