Parkeringsvakt har blitt truet, noe ordføreren misliker
Jan Olsen, ordfører i Nordkapp. (Arkivfoto)

Parkeringsvakt har blitt truet, noe ordføreren misliker

Nordkapp-ordføreren har skrevet om saken på Facebook.com.
Lokal
Raymond Elde
Publisert : 24.03.2020 13:27

Ordføreren i Nordkapp mener innbyggerne skal bruke klagemuligheter, ikke komme med trusler. 

--Det har vært et utrivelig tilfelle hvor en person oppsøkte en parkeringsvakt og gav han kjeft. Parkeringsvakten oppfattet det hele som truende. Det ble forsterket av at han ble oppsøkt, har Jan Olsen (SV), ordfører i Nordkapp, skrevet på Facebook.com. 

--Slike hendelser vurderes anmeldt. Som ordfører håper jeg vi slipper å gå til det skritt. Det viser seg at det slettes ikke er uvanlig med kjeft og vondord, og truende adferd ovenfor parkeringsvakter. Sånn kan vi ikke ha det her. Her i Honningsvåg hvor vi alle ønsker å ha det kjekt og trivelig, har ordfører Jan Olsen skrevet på Facebook.com. 

Har noen i kommunens tjeneste gjort noe som oppfattes feil, er det klagemuligheter. 

--At folk kan klage, er kommunens mulighet til å rette opp i feil som er gjort. Videre lærer man av klagene og av de feil som er gjort. Opplever man at en parkeringsbot eller annet tilvisning er unødvendig eller urettferdig, så kan man bli både sur og sint. Man kan allikevel ikke kjefte på de som er ansatt av kommunen for å gjøre en jobb. Send oss en klage eller kom med forslag til forbedringer. Send omså et hjertesukk over hvor urettferdig det opplevdes, men vær så snill; ikke kjeft, har Olsen skrevet. 


BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS