Suksess med kontakt mellom NAV og Nordkappregionen Næringshage
NAV Nordkapp i Honningsvåg sentrum.

Suksess med kontakt mellom NAV og Nordkappregionen Næringshage

God dialog i Nordkapp i forbindelse med koronaviruset.
Lokal
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 20.03.2020 13:43

Fredag formiddag var det cirka 130 permitteringer i Nordkapp. Til tross for store negative ringvirkninger for næringslivet, har dialogen i Nordkapp vært svært god. 

Øyvind Svane Kjosbakken ved NAV forteller at NAV Nordkapp tidlig tok kontakt med Nordkappregionen Næringshage. På denne måten fikk bedriftene et nummer de kunne ringe slik at trafikken til avdelingen i Storgata ble kraftig redusert. Svane Kjosbakken mener kontakten mellom NAV og Nordkappregionen Næringshage har vært en suksess. 

Øyvind Svane Kjosbakken forteller til Radio Nordkapp at telefonen stod ikke stille mandag og tirsdag, men at det har roet seg litt nå. 

--Jeg er glad for at NAV bruker næringshagen som en kontakt. Honningsvåg Handel & Industriforening og Visit Nordkapp har vært svært aktive i denne perioden, aktører vi jobber tett sammen med. Det sier Stig Hansen, daglig leder i Nordkappregionen Næringshage. 

Ikke åpent mottak 
NAV har ikke åpent mottak i Honningsvåg. 

Det er mulig å gjøre hevendelser til NAV Nordkapp på telefon og e-post, så gjør NAV-ansatte avtale med den enkelte om møte. 

NAV gjør dette for å begrense smittefaren.


BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS