Årsmøtet i Finnmark Ap avlyst
Arkivfoto: Finnmark Arbeiderpartis årsmøte i Hammerfest, februar 2019

Årsmøtet i Finnmark Ap avlyst

Fredag kveld ble årsmøtet i Finnmark Arbeiderparti avlyst.
Politikk
Raymond Elde
Publisert : 28.02.2020 22:04
Sist oppdatert : 28.02.2020 22:16

!Arkivfoto: Årsmøtet i FAP, Hammerfest, februar 2019.Lørdag morgen skulle årsmøtet starte i Alta, men da det ble kjent at to personer i Alta var satt i hjemmekarantene ble det bestemt at årsmøtet skulle avlyses.

Rådmann i Alta, Bjørn-Atle Hansen, bekrefter overfor Altaposten at to personer er satt i karantene i løpet av fredagen. Det er ikke påvist koronasmitte.

--Finnmark Arbeiderparti har i kveld besluttet å utsette årsmøtet, som skulle holdes lørdag 29. februar og søndag 1. mars i Alta.
Bakgrunnen for dette er at en av møtedeltakerne har oppholdt seg i et område med vedvarende spredning av coronaviruset og har influensasymtomer. Personen er nå i karantene, men har før dette vært i kontakt med flere av møtedeltakerne.
Konklusjonen om å utsette årsmøtet baserer seg på faglige råd fra kommuneoverlegen i Alta og Fylkesmannen i Troms og Finnmark ved Fylkeslegen, som vektlegger føre-var prinsippet og råd fra WHO om å være ekstra strenge i vurderingen i forbindelse med samlinger, skriver Finnmark Arbeiderparti i en pressemelding fredag kveld.


BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS