Sten Marvin Olsen er den nye driftsdirektøren på Nordkapp
Hans Paul Hansen sammen med den nye driftsdirektøren for Nordkapphallen, Sten Marvin Olsen.

Sten Marvin Olsen er den nye driftsdirektøren på Nordkapp

Nytt fokus for Sten Marvin Olsen, fra møbler til turister.
Næring
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 31.01.2020 05:28
Sist oppdatert : 31.01.2020 08:06

Sten Marvin Olsen fra Honningsvåg skifter beite, fra daglig leder i Møbelringen til driftsdirektør for Nordkapphallen. 

Scandic omorganiserer ledelsen på Magerøya. Hans Paul Hansen er direktør, Mykolas Masiukas blir assisterende direktør og Sten Marvin Olsen har blitt ansatt som driftsdirektør for Nordkapphallen. 

--Vi står ovenfor utfordringer og vi ønsker å utvikle oss lokalt. For meg var det viktig at vi fikk stillingen som assisterende direktør tilbake og det fikk jeg aksept for, sier Hans Paul Hansen til Radio Nordkapp. 

Som ny driftsdirektør på Nordkapp ønsket Hans Paul Hansen en person som blir i Nordkapp, som har stor lokalkunnskap og øye for detaljer. I ett år har Hansen lett i lokalsamfunnet og fant Sten Marvin Olsen, daglig leder i Møbelringen. Olsen vil tiltre stillingen cirka 1. mai i år. 

--Jeg har gått mer enn én runde med meg selv. Jeg har vært lenge på Møbelringen og har stortrivdes. Når dette tilbudet dukket opp med en slik utfordring, var det ikke vanskelig å takke ja. Det sier Sten Marvin Olsen. 

Olsen jobbet som ungdom to sesonger på Nordkapp. For øvrig har han ikke større forhold til platået og hallen, bortsett fra deltakelse i Nordkappmarsjen en rekke ganger. 

Sten Marvin Olsen har gått igjennom personlighetstester og to intervju før han fikk stillingen som driftsdirektør. Omorganiseringen ble presentert på et allmannamøte torsdag ettermiddag. 


BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS