Har viet plass til Honningsvåg-festival i ordførerens hjørne
«Prinsessene» i Havøysund besøkte Honningsvåg og det har ordføreren i Måsøy lagt merke til.

Har viet plass til Honningsvåg-festival i ordførerens hjørne

Ordføreren i Måsøy er stolt av Havøysund Royale Prinsesseklubb.
Sunshine Winter Festival
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 28.01.2020 05:25

Bernth R. Sjursen (Ap), ordfører i Måsøy kommune, har skrevet om Sunshine Winter Festival i ordførerens hjørne. 

Årsaken til at Måsøy-ordføreren omtaler Honningsvåg-festivalen, er at Havøysund Royale Prinsesseklubb deltok i VM i miniski i Sjøgata. 

--Dette er en uformell konkurranse, men med både konserter og aktiviteter i løpet av helgen er dette en viktig festival for bolyst i Honningsvåg. Det har ordførerens skrevet i ordførerens hjørne på nettstedet til Måsøy kommune

--«Prinsessene» er etter hvert blitt populære blant journalister og fotografer, og dukker stadig opp når det skjer noe. Det hele startet med en ide i 2005, og 12 damer ble med et trylleslag forvandlet til 12 prinsesser. Havøysund Royale Prinsesseklubb var født. Siden den gang har det blitt mange turer og aktiviteter på damene. Best huskes vel prinsessenes stockholmstur, hvor de plutselig dukket opp i forskjellige aviser og blader i forbindelse med prins Carl Phillip og Sofias bryllup i 2015. Samme sommer var de selvsagt hjertelig tilstede da kong Harald og dronning Sonja besøkte Måsøy kommune. En slik «klubb» som damene har gjør noe med bolyst og tilhørighet – og jeg heier på alle slike påfunn. Her er det vel bare å oppfordre andre til liknende klubber/sammenkomster. PS! Du blir aldri for gammel til å ha det gøy, ifølge ordfører Bernth R. Sjursen i Måsøy kommune. 


BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS