Ser positivt på femtedivisjonsspill
Turn – Nordlys fra sesongen 2019.

Ser positivt på femtedivisjonsspill

Trener Andreas Børvik vil gi et godt opplegg til spillerne som trener og bidrar i klubben.
A-laget
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 27.01.2020 17:22

Turn-trener Andreas Børvik er positiv foran sesongen i 5. divisjon. Han mener det blir bra for Honningsvåg Turn & Idrettsforening med seniorlag i den laveste divisjonen i Finnmark Fotballkrets.  

I forrige uke ble det kjent at Turn har trukket laget fra 4. divisjon, men meldt på lag i 5. divisjon. 

--Det blir samme satsing som i 4. divisjon. Det eneste som har blitt endret er at vi spiller i 5. divisjon, ikke 4. divisjon, sier Andreas Børvik til Radio Nordkapp. 

Børvik forteller at det er spillere som trener og bidrar som får spille kamper i 5. divisjon, en divisjon der fokuset på nedrykk er fraværende. Turn har omtrent de samme spillerne i år som klubben hadde i fjor. 

Turn-treneren vil utvikle laget og vinne fotballkamper, selv om hovedfokuset nå er å gi et godt opplegg for dem trener og vil spille kamper. 

Spillere som går på skole og studerer på andre plasser enn Honningsvåg, vil ha et lag å komme hjem til i sommer. Hovedfokuset er på treningsgruppen som er hjemme, men en viktig del av opplegget er å ta vare på spillere som bor borte. Spillere i Alta trener sammen med Bossekop og én spiller trener sammen med HIF/Stein. 
BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS