Takker mannskapene for ekstraordinær innsats
Mange av dem som har ryddet snø i Nordkapp var møtt fram til pølse, kaffe og kake på messa til teknisk der rådmannen roste mannskapene.

Takker mannskapene for ekstraordinær innsats

Mange mennesker i Nordkapp har lagt ned en ekstraordinær innsats denne uken, noe Nordkapp kommune markerte fredag formiddag.
Lokal
Raymond Elde
Publisert : 17.01.2020 13:41
Sist oppdatert : 17.01.2020 13:43

Under en sammenkomst på messa til teknisk sektor fredag formiddag, takket rådmannen alle mannskapene for innsatsen den siste uken. 

--Det har vært størst belastning for de evakuerte. Jeg vil berømme måten de har taklet situasjonen på. Det har også vært lagt ned en utrolig innsats fra hjemmetjenesten, brøytemannskapet og andre i denne helt spesielle uken, sier Raymond Robertsen, Nordkapp i rådmann, til Radio Nordkapp. 

--I påsken for snart to år siden lærte vi masse. Da var vi så lenge isolert at det ble kritisk. Denne uken har vist at det er ting vi må jobbe videre med, sier Robertsen. 

For snart ett år siden sendte kommunen inn en søknad om støtte til flere skredprosjekt, blant annet i Holmbukt. Ikke minst ønsker kommunen å bruke ny teknologi som skal varsle om rasfare tidligere og mer presist enn i dag. 

--Vi skal ikke se bort ifra at vi kan få raskere og mer positivt svar på søknaden etter det som nå har skjedd, sier Robertsen. 


BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS