Odd-Bjørnar Nilsen setter inn sitt første mål for ettermiddagen

Raymond Elde
Publisert : 01.10.2016 17:18
Sist oppdatert : 01.10.2016 17:58

Lørdag 1. oktober var det klart for sesongens siste kamp i 4. divisjon Finnmarksserien. Det var skikkelig høstvær med mye regn.
3 minutter setter Odd-Bjørnar Nilsen ballen enkelt i mål fra 6 meter, etter innlegg fra Kawa på venstresiden og Honningsvåg tar ledelsen. Like etter øker Kawa til 2-0.
Etter dette så hjemmelaget seg aldri tilbake de bare fortsatte å spille seg til sjanse etter sjanse og innen halvtimen var det 4-0. Dermed var sesongens siste mål passert ingen tap.
Jeg kommer ikke på en enste Hammerfest sjanse i første omgang.

2. omgang startet som den første rolig med et overtak til Turn, etter en corner fra Andreas Børvik satte Bjarte Klæmo ballen enkelt i mål fra kloss hold 5-0.
HFK-målvakt gir en retur når det er en halvtime igjen, Kawa setter returen i mål, ballen ruller sakte over mållinjen 6-0. Fem minutter etter det sette Kawa ballen i tverrliggeren, dommer Bjørn Aksel Hansen blåser for offside.
Etter sytti minutter satte Nilsen inn sitt tredje mål for dagen, første skuddet gikk i stolpen men returen satte han sikkert i mål. Før det hadde Nilsen vært farlig frampå med målvakten reddet. Like etter økte Sigve Benjaminsen Dreyer ledelsen til 8-0.
Tretten minutter før slutt er Mads Flæte Granaas alene med målvakten men klarer ikke å sette ballen i mål. Så ni mutter før slutt så spiller Nilsen seg flott fri på venstre siden og legger ballen på sølvfat til Flæte Granaas som ikke kan unngå å score, like etter øker han til 10-0.
På overtid scorer Honningsvåg 2 mål Nilsen og Sondre Paulsen men da var sesongen over.

Nå er det bare å vente på oppsettet for neste år kvalik til NM-cupen for der vil Honningsvåg være med.

Kampfakta Turn – HFK/ HIF/ Stein 12-0 (4-0)
13’ 1-0 Odd-Bjørnar Nilsen
15’ 2-0 Kawa
25’ 3-0 Andreas Børvik
30’ 4-0 Nilsen
56’ 5-0 Bjarte Klæmo
60’ 6-0 Kawa
70’ 7-0 Nilsen
72’ 8-0 Sigve Benjaminsen Dreyer
81’ 9-0 Mads Flæte Granaas
83’ 10-0 Flæte Granaas
90’ 11-0 Nilsen
91’ 12-0 Sondre Paulsen