Hurtigrutens nye hybridskip ankommer Honningsvåg i april
MS Fridtjof Nansen på prøvetur på Sunnmøre i forrige uke. Nå skal skipet få en serie førpremiere-cruise - og skal blant annet til Norge. (Foto: MOTION AIR/Hurtigruten)

Hurtigrutens nye hybridskip ankommer Honningsvåg i april

Befolkningen i Honningsvåg får se skipet for første gang 8. april 2020.
Samferdsel
Raymond Elde
Publisert : 08.12.2019 21:45

Hurtigruten hybriddrevne MS Fridtjof Nansen er klar til nyttår. Derfor lanserer Hurtigruten ekstraseilinger, blant annet til Norge i mars.

Med store batteripakker og grønn teknologi er MS Fridtjof Nansen, sammen med søsterskipet MS Roald Amundsen, verdens første hybriddrevne cruiseskip. 

Det banebrytende ekspedisjonsskipet, som bygges ved Kleven verft i Ulsteinvik, skal leveres innen utgangen av 2019. Det er i god tid før jomfruturen som går fra Hamburg til norskekysten 1. april. Derfor legger Hurtigruten nå til en rekke eksklusive ekstraseilinger.

--Denne type seilinger er vanligvis bare tilgjengelige for spesielt inviterte gjester. Vi har lyst til å dele den spesielle muligheten med flere, og gi flere gjester muligheten til å oppleve den helt unike MS Fridtjof Nansen. Det sier konsernsjef Daniel Skjeldam i Hurtigruten i en pressemelding.

Honningsvåg 
Fridtjof Nansen ankommer Honningsvåg første gang 8. april 2020, viser anløpslisten til Nordkappregionen havn.

 


BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS