Takker for Finnmark-støtte
Bente Lier, generalsekretær i SOS-barnebyer.

Takker for Finnmark-støtte

Stor jubileum for SOS Barnebyer, en organisasjon med støtte i Finnmark.
Lokal
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 02.12.2019 23:30

SOS-barnebyer fyller 70 år. 

--Jeg ønsker å rette en stor takk til over 2 000 SOS-faddere, givere og frivillige i Finnmark som har bidratt til å sikre millioner av barn god omsorg, sier Bente Lier, generalsekretær i SOS-barnebyer, i en pressemelding. 

--Gjennom 70 år har vi sørget for å gi barn over hele verden trygghet, omsorg, stabilitet og familier som bryr seg. At det går så bra med barna når de blir voksne, er utrolig inspirerende. Det viser at innsatsen skaper varig positiv endring, sier Lier.  

Imponert over Finnmark-støtte
Generalsekretæren er imponert over støtten fra Finnmark. 

--At vi klarer dette er kun takket være alle våre engasjerte givere - faddere, skoler, barnehager, bedrifter organisasjoner og frivillige der ute. Bare i Finnmark er det i dag over 2 000 som støtter SOS-barnebyer. Jeg ønsker å benytte vårt 70-års jubileum til å si tusen takk for støtten og tilliten vi blir vist hver dag, sier hun.

SOS-barnebyer er til stede i 135 land, og er verdens største på å gi barn omsorg. Lier forklarer hvordan de jobber systematisk for å nå stadig flere barn fremover.

Stjernespekket direktesending
I år er det 70 år siden SOS-barnebyer åpnet sin aller første barneby i 1949. Siden den gang har over fire millioner barn fått direkte støtte gjennom organisasjonens stadig flere SOS-program. Jubileumsåret blir avsluttet med en direktesendt juleaksjon på TV2 lørdag 14. desember. 

--Dette blir en stjernespekket og rørende lørdagskveld som garantert vil gi julestemning. Forhåpentligvis klarer vi å inspirere mange flere til å støtte vårt livsviktige arbeid, sier generalsekretær Bente Lier. 


BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS