Ulf gjør comback i Nordkapp kommune
Ulf Syversen skal vikariere som stabssjef i Nordkapp kommune.

Ulf gjør comback i Nordkapp kommune

Han har vært helse- og sosialsjef, rådmann og ordfører. Nå får Ulf Syversen rollen som stabssjef i Nordkapp kommune.
Lokal
Raymond Elde
Publisert : 19.11.2019 11:00

Ulf Syversen er engasjert som stabssjef for Nordkapp kommune i perioden dagens stabssjef Magda Filonowicz skal ut i foreldrepermisjon. Syvertsen går inn i jobben fra og med 3.februar 2020, og vil fungere frem til 3.august.
 
Ulf Syversen har tidligere jobbet i Nordkapp kommune som ordfører, rådmann, og helse- og sosialsjef. Han har også vært kystdirektør for Troms- og Finnmark, og har innehatt en rekke stillinger i kommunal ledelse og forsvaret gjennom sin karriere.
 
Rådmann Raymond Robertsen er svært glad for at Ulf har takket ja til å jobbe for Nordkapp kommune i en hektisk- og spennende tid. Robertsen sier at det er ikke noen lettvekter som kommer inn dørene på rådhuset i februar, og sier videre at han gleder seg veldig til å samarbeide med en levende legende i offentlig forvaltning.
 
Ulf Syversen er i dag pensjonist, etter at han gikk av fra sin stilling i Kystverket. Ulf er en aktiv mann i lokalsamfunnet og deltar på mange arenaer. Syvertsen sier selv at han gleder seg til å bidra i lokalsamfunnet igjen, og syntes det var en morsomt å bli spurt om å mønstre på igjen. Det skjer mye bra i Nordkapp kommune, og dette ønsker jeg å være med på. I tillegg gleder jeg meg veldig til å arbeide sammen med flotte medarbeidere på rådhuset sier Syversen.  

Som stabssjef i Nordkapp kommune vil Ulf Syversen ha ansvar for følgende områder i Nordkapp kommune:
 
·        Økonomidrift og støtte
·        HR/personal
·        IKT
·        Beredskap
·        Plan, kommuneplan, arealplaner
·        Næringsutvikling
·        Kvalitet, styringssystem
·        HMS
·        Administrasjon
·        Innkjøp
·        Politisk sekretariat
·        Servicekontor/servicetorg


BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS