Jushjelpa besøker Honningsvåg
Jushjelpa gir juridisk bistand. (Illustrasjonsfoto)

Jushjelpa besøker Honningsvåg

Jushjelpa forbereder tur til Honningsvåg. Onsdag kommer jusstudentene Anette Brendeford og Benedicte Røed Hansen på besøk.
Lokal
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 08.11.2019 11:00

Jusshjelpa i Nord-Norge kommer på saksinntakstur til Honningsvåg for å tilby befolkningen gratis juridisk bistand.

Jusstudentene Anette Brendeford og Benedicte Røed Hansen setter kursen mot Honningsvåg onsdag 13. november. Her skal de samle inn saker fra mennesker som trenger hjelp. Turens formål er å vise at Jushjelpa er et rettshjelptiltak for hele Nord-Norge, og at terskelen er lav for å ta kontakt. 

--Vi ønsker å gi de personene som møter opp et så godt svar som mulig. Det er ofte vanskelig på stående fot. Derfor blir de fleste sakene med tilbake til Tromsø der vi i Jusshjelpa i Nord-Norge utreder saken, sier Benedicte Røed Hansen i en pressemelding. 

Det er ikke sikkert Jushjelpa kan hjelpe i alle saker. 

Jusshjelpa i Nord-Norge har spesialisert seg innenfor flere rettsområder. Rettsområdene Jushjelpa satser ekstra på er barn,- familie- og arverett, husleierett, trygderett og arbeidsrett. Jushjelpa bistår også klienter i gjeldssaker, utlendingsrett, sosialrett og fengselsrett. Alle saksbehandlerne jobber i tillegg med pengekrav.

--Vi oppfordrer de som har et juridisk spørsmål eller problem om å ta kontakt med oss. Det kan være at man har et problem med å få utbetalt depositumet etter at man har sagt opp leiekontrakten eller at man har spørsmål i forbindelse med en skilsmisse. Alle kan komme til oss. Rådgivningen er gratis så man trenger ikke å bekymre seg for regningen, sier Anette Brendeford.

Saksbehandlerne Benedicte Røed Hansen og Anette Brendeford gleder seg til å møte folk i Honningsvåg hos biblioteket onsdag ettermiddag. 


BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS