RiksTV satser på TV Nord
Janni Boel Wisbech, fiberpartneransvarlig i RiksTV.

RiksTV satser på TV Nord

Fiberkundene får tilgang til TV Nord.
Lokal
Raymond Elde
Publisert : 31.10.2019 16:00

Etter tilbakemeldinger fra kundene hos Luostejok Kraftlag SA og InfraNord lanserer RiksTV den lokale TV-kanalen TV Nord for alle fiberkundene med TV-avtale fra RiksTV. 

--Vi har fått tilbakemeldinger fra seerne på mangelen av TV Nord i Finnmark, og er veldig fornøyde med å kunne levere landsdelens eneste lokale TV-stasjon for fiberkundene der oppe. Vi får mange kanalønsker, og det er ikke alltid vi kan innfri disse, men vi forstår viktigheten av lokalt innhold, sier Janni Boel Wisbech, fiberpartneransvarlig i RiksTV, i en pressemelding fra RiksTV.  

TV Nord vil være tilgengelig for alle fiberkundene med RiksTV-abonnement fra 1. november. Kanalen har kanalplass 52, og tilbyr lokale sendinger hverdager fra 17.30 til midnatt. 

De to kraftselskapene har hatt TV-avtale med HomeBase, men inngikk nytt samarbeid med RiksTV tidligere i år. I sommer og høst har mer enn 1 000 av fiberleverandørenes kunder gått over til RiksTV.  

--Vi har opplevd stor interesse og pågang, og har allerede delt ut nytt TV-utstyr til over 600 av våre kunder. RiksTV tilbyr valgfrihet i TV-pakkene sine, som gjør at kundene våre får underholdning tilpasset sine ønsker og behov, sier Jonas Johnsen, daglig leder i InfraNord. 

Gode tilbakemeldinger fra de nye TV-kundene i Finnmark
RiksTV har gjennomført spørreundersøkelser blant flere av de nye TV-kundene i Finnmark, og åtte av ti mener overgangen til RiksTV har gått bra. 

Kundene er spesielt fornøyde med kvaliteten på bilde og lyd, i tillegg til kundeservicen de har fått. 

--Vi er veldig imponerte over kundeservicen Luostejok og InfraNord yter kundene sine. Det er viktig for oss at kundene føler seg ivaretatt og at de får anbefalt TV-pakker og utstyr tilpasset husholdningen. Det er mye å velge i, der noen ønsker et komplett underholdningstilbud, mens det for andre holder med et mindre utvalg TV-kanaler, forteller Janni Boel Wisbech i RiksTV.

Kundene kan fortsatt hente nytt TV-utstyr 
Den 1. oktober forsvant HomeBase-signalene levert via Luostejok, mens InfraNord mister signalene den 31. oktober.  

--Det er fortsatt ikke for sent å bytte til RiksTV. Vi står klare til å hjelpe alle våre kunder med bestilling av TV-pakke og utlevering av TV-utstyr, slik at ingen går vinteren i møte med svarte TV-skjermer. Det er bare å ta kontakt med oss i InfraNord og Luostejok, avslutter Jonas Johnsen i InfraNord.


BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS