Jakter nye Rosa sløyfe-rekorder i Finnmark

Jakter nye Rosa sløyfe-rekorder i Finnmark

I fjor kjempet Circle K-stasjoner i Vadsø, Alta, Lakselv og Hesseng om å samle inn mest til Rosa sløyfe-aksjonen. Tirsdag 1. oktober blåses årets aksjon i gang på stasjoner over hele Finnmark. De siste sju årene har engasjerte Circle K-medarbeidere og rause kunder over hele Norge samlet inn cirka 27 millioner kroner til kampen mot kreft.
Lokal
Raymond Elde
Publisert : 02.10.2019 17:33

1. oktober går Rosa sløyfe-aksjonen til Circle K Norge i gang for åttende gang. Gjennom hele måneden skal hundrevis av Circle K-stasjoner samle inn penger til støtte for brystkreftsaken.

– Vi satser på ny rekord i år, sier norgessjef Sverre Rosén, og viser til at Circle K har gjennomført sju spennende og vellykkede aksjoner så langt, der kreative og engasjerte medarbeidere og rause kunder har samlet inn om lag 27 millioner kroner til Rosa sløyfe-aksjonen.
– Det gjør meg utrolig stolt, sier Rosén.

Sterk konkurranse i Finnmark
I Finnmark var det Circle K Hesseng som samlet inn mest penger til Rosa sløyfe i fjor – om lag 28 000 kroner – etterfulgt av Circle K Vadsø, Alta-stasjonene Circle K Alta og Circle K Elvebakken, og deretter Circle K Lakselv.


BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS