Miljøprisvinner 2019
Therese Ottosen og Marius Storli i North Agency AS. Bilde av Frank Rune Isaksen i Frikant Mediedesign.

Miljøprisvinner 2019

Miljøpris til North Agency AS
Riks
Raymond Elde
Publisert : 29.09.2019 03:45

Ishavskraft miljøpris er tenkt utdelt årlig til én bedrift som har gjort ett eller flere gode miljøvalg, til inspirasjon for andre bedrifter. Prisen skal kunne bidra til å spre engasjement rundt miljøarbeid og motivere til økt miljøfokus blant bedrifter.

Miljøprisen ble utdelt for andre gang under LINK-konferansen i Alta. Årets vinner er Tromsø-selskapet North Agency As.

Hedda Øisjøfoss i Ishavskraft, iniativtaker til miljøprisen, beskrev North Agency AS slik i sin tale:

"Årets vinner har et stort miljøengasjement og det kommer tydelig frem både på hjemmesiden og på deres facebookside. De har engasjert seg langt utover sin kjernevirksomhet.

På deres initiativ har de fått etablert en miljøstasjon der fiskere og fritidsbåter kan levere farlig avfall. I arbeidet med dette fikk de med seg en rekke samarbeidspartnere, skaffet finansiering og sørger for tømming.

Vinnerbedriften er blant samarbeidsparnerene til fylkesmannen og kommunen i Prosjekt Ren Kyst der aktørene bidrar til å bekjempe marin forsøpling.

Som deltaker i kampanjen Grønn Mobilitet og Helse, en del av prosjektet Grønn Mobilitet i regi av Fremtiden i våre hender, har selskapet investert i elsykler til de ansatte og forpliktet seg til å bytte ut bilen med sykkel til og fra jobb."

(pressemelding fra Ishavskraft)

 


BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS