Barn
fot Filmweb.no

Barn

Fredag den 13. september var det norgespremiere på filmen «Barn». Det var også visning i Honningsvåg under Nordkapp filmfestival.
Filmfestivalen
Raymond Elde
Publisert : 19.09.2019 17:45

!Foto: Filmweb.no

Filmen «BARN» skildrer de dramatiske etterdønningene av en ulykke på en barneskole i utkanten av Oslo. Det er friminutt og Lykke, den 13 år gamle datteren til en profilert Arbeiderparti-politiker, skader klassekameraten Jamie, sønnen av en framtredende Frp-politiker.

Ryktene om hva som egentlig har skjedd begynner å gå. Var det bare uskyldig lek? Liv, rektor på skolen og hemmelig kjæreste med Jamies far, må finne styrken til å konfrontere lokalsamfunnet og til å takle sine egne motstridende følelser.

Fakta: Barn
Skuespillere: Ella Øverbye, Henriette Steenstrup, Thorbjørn Harr, Jan Gunnar Røise, Anne Marit Jacobsen, Andrea Bræin Hovig, Hans Olav Brenner, Adam Pålsson, Trine Wiggen, Selome Emnetu

Regi: Dag Johan Haugerud
Manus: Dag Johan Haugerud
Produsent: Yngve Sæther
Foto: Øystein Mamen
Musikk: Arnaud Fleurent-Didier
Lengde: 2 t. 37 min.
Aldersgrense: 9 år

Filmen var en flott blanding av humor og alvor. Men den var alt for lang. Her kunne man ha fjernet noe og det ville ha gjort opplevelsen bedre. Det er beslyse tema sorg og filmskaperen skal ha honnør for måten han gjorde det på.


BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS