Tar med seg ideen om salg av fiskebrød om bord i de nye Havila-skipene
Truls Hoff, hotellsjef Havila kystruten.

Tar med seg ideen om salg av fiskebrød om bord i de nye Havila-skipene

Havila presenterte tanker på informasjonsmøte i Honningsvåg.
Samferdsel
Raymond Elde
Publisert : 22.08.2019 17:39

Hotellsjefen til Havila, et selskap som skal drive fire skip i kystruten, tar med seg ideen om salg av fiskebrød om bord i de nye skipene etter møtet i Honningsvåg onsdag kveld. 

Over femti personer møtte fram til informasjonsmøtet med Havila om kystruten. Møtet ble avholdt hos Corner. Det var Nordkappregionen Næringshage som innkalte til møtet sammen med Visit Nordkapp, Honningsvåg Handel og Industriforening og Nordkappregionen Havn. 

--Vi ønsker å bidra til lokalsamfunnene langs kysten når vi setter våre fire skip i drift 1. januar 2021. Havila skal ikke lage egne utflukter. Det skal vi kjøpe fra lokale bedrifter langs kysten. I dag har jeg fått en kjempeidé fra møtet i Honningsvåg, ideen om salg av fiskebrød. Det sier hotellsjef Truls Are Hoff til Radio Nordkapp. 

--Havila vet at kystbefolkningen vil bruke oss som kafé. Det vil vi legge til rette for. Det er også viktig at dere reiser med oss, sa Hoff. 

1.januar 2021 skal Havila, fire skip, og Hurtigruten, syv skip, seile Bergen-Kirkenes-Bergen med daglige anløp i 34 havner. 


BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS