Coop-ansatte i Honningsvåg har testet ut mobilbetaling og det fungerer godt
Per Gunnar Uttakleiv har sammen med ansatte i Honningsvåg testet ut mobilbetaling. De er klare når kundene får oppdatert appen. (Arkivfoto)

Coop-ansatte i Honningsvåg har testet ut mobilbetaling og det fungerer godt

Ny betalingsmulighet for Coop-kunder i Honningsvåg, Finnmark og resten av landet.
Næring
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 22.08.2019 20:00

Ansatte hos Extra Honningsvåg har i vel én måned testet ut mobilbetaling. Daglig leder Per Gunnar Uttakleiv forteller at ordningen fungerer svært godt. 

Coop-kunder kan la lommeboken ligge hjemme og betale med Coopay på mobiltelefonen når de handler i Coops butikker. Uttakleiv sier at kundene får beskjed om å oppdatere appen og når dette er gjort kan kundene bruke mobiltelefonen i Honningsvåg. 

Coopay rulles ut i puljer, og de første medlemmene har allerede fått tilgang.

Coops butikker over hele landet er klare for å ta imot betaling i kassen med Coopay, som er Coops egen mobilbetalingsløsning. Dermed kan Coops over 1,7 millioner medeiere betale dagligvarene sine ved å bruke Coops medlemsapp.

--Vi gleder oss over endelig å kunne tilby mobilbetaling til medlemmene våre. Coop-appen benyttes allerede i dag for å registrere kjøpeutbytte og andre medlemsfordeler, og ved å legge inn muligheten for å betale vil handleturen forenkles ytterligere. Det sier Gøril Joys Johnsen, direktør for sømløse kundeopplevelser i Coop Norge, i en pressemelding. 


BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS