Et positivt dialogmøte
Jan Erik Rivelsrud og Kristin Rivelsrud Juul Møller.

Et positivt dialogmøte

Rica Eiendom tar med seg innspill i det videre arbeidet for det som skal skje på Magerøya.
Næring
Raymond Elde
Publisert : 20.08.2019 13:00

Rica Eiendom er veldig fornøyd etter møtet med næringsliv og politikere, et møte som ble avholdt hos Corner mandag kveld. 

På møtet presenterte Scandic og Rica Eiendom noen av tankene de har for fondet, Nordkapp-platået og Honningsvåg. Det kom flere innspill som Rica tar med i den videre planlegging av det som skal skje på Magerøya. 

--Det var med en viss spenning vi gikk til møtet mandag kveld. Det var veldig positivt og god stemning på møtet. Mange av innspillene som kom tar vi med oss videre. Vi er hele tiden åpne for innspill, sier Jan Erik Rivelsrud i Rica Eiendom til Radio Nordkapp.

--Allerede før overgangen fra Rica til Scandic stoppet noe av utviklingsarbeidet opp. Rica Eiendom har vært igjennom et generasjonsskifte, noe som også har spilt inn. Nå velger vi å se framover og er klare til å investere og videreutvikle Nordkapp som reisemål, sier Kristin Rivelsrud Juul Møller.

--Jeg frykter at den siste tids debatt om Nordkapp har bidratt til at færre nordmenn besøker platået. Nå håper jeg det vi jobber med vil bidra til vekst og utvikling, sier Jan Erik Rivelsrud. 


BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS