Nordkapp Filmfestival trenger frivillige
Nordkapp Filmfestival er avhengige av frivillige. (Foto: Nordkapp Filmfestival)

Nordkapp Filmfestival trenger frivillige

Lyst å være frivillig under filmfestivalen? Nordkapp Filmfestival hører gjerne fra deg.
Filmfestivalen
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 12.08.2019 11:00

Nordkapp Filmfestival trenger frivillige til filmfestivalen som blir arrangert i september. 

--Det er bare én måned igjen til årets største filmevent i Finnmark, og det er helt alfa og omega for oss å få mange frivillige som er villig til å bidra med sin tid og kompetanse til å lage en fantastisk festival! Vi er avhengige av at godt folk kan stille opp år etter år og gjør det mulig å drive en såpass stor festival, sier frivilligkoordinator Daria Polishchuk i en pressemelding. 

Det er fordeler med å være frivillig i Nordkapp Filmfestival, blant annet adgang til alle filmvisningene og rabatterte billetter til andre arrangement. Filmfestivalen er også en glimrende mulighet til å bli kjent med nye folk.
-- Vi har særlig god erfaring med nye lærere som kommer til Honningsvåg å jobbe hvert år og bruker festivalen som en plattform for å møte nye folk, sier Polishchuk. 

Gjennom sitt lange liv har filmfestivalen skapt et kjernegruppe med frivillige som tar aktiv del i festivalen hvert år, noe Nordkapp Filmfestival setter enormt stor pris på. Nordkapp Filmfestival håper å se mange gamle og nye ansikter på årets festival. Det finnes oppgaver for enhver smak: i festivalteltet, på åpningen, kinovakter, maskinister, brannvakter, rigging, scenearbeidere og mye mer. Oppgaver vil variere etter ønsker og kapasitet, og skal gi mulighet til å nyte festivalen i all sin glans, ifølge pressemeldingen. 

Interesserte kan ta kontakt med frivilligkoordinator Daria Polishchuk, på e-post daria@nordkappfilmfestival.no

Nordkapp Filmfestival 12. til 15. september. Barne- og ungdomsfilmfestivalen 20. til 22. september.


BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS