Samuelsen og Johansen nærmer seg Finnmark
Stig Rune Samuelsen og Gina Johansen nyter turen Norge på langs, og nærmer seg Finnmark. (Foto: Gina Johansen, Facebook.com)

Samuelsen og Johansen nærmer seg Finnmark

Om få dager kommer Stig Rune Samuelsen og Gina Johansen til Finnmark.
Lokal
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 29.07.2019 13:22

Stig Rune Samuelsen og Gina Johansen regner med at de er i Finnmark om fire dager. 

Akkurat nå er Samuelsen og Johansen fem mil fra Skibotn etter vegen. Turen Norge på langs, startet fra Lindesnes den 6. mai.  

De siste ukene har duoen truffet flere utflyttede nordkappinger. Det har også blitt møter med andre mennesker som vandrer i naturen. 

Samuelsen sier til Radio Nordkapp at formen til begge to er god. De regner med å være på Nordkapp-platået en gang i løpet av dagene 16. til 18. august. 

En liten del av strekningen Norge på langs, har blitt tilbakelagt i båt og sykkel. Samuelsen regner ikke dette som juks. De er ikke med i konkurranse, men nyter turen fra Lindesnes til Nordkapp. 

Samuelsen og Johansen har hatt med hund store deler av turen, men hunden har blitt sendt hjem og de møtes igjen på Hatter. Hunden ble sendt hjem på grunn av innsekter på viddene som Samuelsen og Johansen skal forsere. 

Stig Rune Samuelsen regner med det blir markering med Champagne på Nordkapp-platået når turen er ferdig i midten av august. 

Se også: 
Forbereder turen Norge på langs

Stig Rune og Gina blir tatt godt imot av folk langs ruten

Vanskelige forhold på fjellet for Samuelsen og Johansen

Depoteskene viser at Samuelsen og Johansen har planlagt turen godt

 


BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS