Avlyste ryddedugnaden i Lille-Skarsvåg
Skarsvåginger og andre festivalgjester skal menge seg på fredag etter at været stoppet ryddedugnaden i Lille-Skarsvåg. (Arkivfoto)

Avlyste ryddedugnaden i Lille-Skarsvåg

Skarsvåginger tar imot regnværet med godt humør.
Bryggefestivalen
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 26.07.2019 11:00

Fredag skulle det vært ryddedugnad i Lille-Skarsvåg under Verdens Nordligste Bryggefestival i Skarsvåg. Ryddedugnaden ble avlyst. 

Festivalsjef Merete Tauselv sier til Radio Nordkapp, at været er årsaken til at ryddedugnaden ble avlyst. Hun synes det er synd at været stoppet dugnaden. Det var mange festivalgjester som gledet seg til å besøke Lille-Skarsvåg. 

Festivalkomiteen har oppfordret til befolkningen i Skarsvåg og besøkende til å menge seg i løpet av dagen. Festivalsjefen tror det blir en hyggelig dag, til tross for avlysningen. 

Lørdag 
Festivalsjef Merete Tauselv tror på en nydelig festivallørdag. Det skjer mye i Skarsvåg fra formiddagen til lang på natt. Det blir konkurranser, markedsdag og bryggedans. Tauselv håper på besøk fra hele kommunen under den siste festivaldagen i Skarsvåg. 

Verdens Nordligste Bryggefestival åpnet offisielt torsdag kveld. Torsdag formiddag ble det arrangert friluftsgudstjeneste. 


BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS