Pressemelding

Nordkapp Senterparti For styret Rolf-Arne Nicolaisen - 13.10.2010

Skuffet over engasjementet

Nordkapp senterparti ser med bekymring på den labre interessen for politikk , vi merker den selv og etter samtaler med andre politikere så høres det ut som om vi ikke er alene om dette inntrykket. Vi vet ikke enda, men det ser foreløpig ut som om det kan bli vanskelig og stille fullverdige liste. Da mener jeg en liste med innbyggere som virkelig vil gjøre en innsats for egen kommune / fylke.

Senterpartiet i Nordkapp ønsker ikke å ha en liste med såkalt ”listefyll” og starter i disse dager en kampanje med sikte på å få sympatisører med i arbeidet . Partiarbeidet som skal kunne gi oss kandidater som har et ønske om å lære om politikk og de forhold som er i Nordkapp og som kanskje gjennom det vil ønske å delta aktivt i partiet.
Kampanjen vil foregå gjennom plakat annonsering på sentrale steder og starter i uke 42.

Vi inviterer gjennom kampanjen alle som stemte på oss ved siste kommunevalg og andre som lurer på om vårt parti kan være noe for dem.

Vi gjør dette for på vår måte prøve å styrke lokaldemokratiet og håper på oppslutning fra lokal befolkningen både for egen del og ”gjerne” for andre partiers del.
Annonse:
Bransjeguiden

Siste nytt:Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS