Skal arrangere fotballarrangement for barn
Liverpool-supporter og leder i Nordkapp Fotballfestival, Alexander Eliassen. (Foto: Alex Eliassen, Facebook.com)

Skal arrangere fotballarrangement for barn

Nordkapp Fotballfestival planlegger et barnearrangement i Honningsvåg.
Nordkapp Fotballfestival
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 07.06.2024 13:30

Nordkapp Fotballfestival skal i løpet av måneden, muligens under Nordkappfestivalen, arrangere et arrangement for barn. Supporterklubben til Liverpool i Norge stiller opp og gir bort supporterutstyr. 

Alexander Eliassen, leder i Nordkapp Fotballfestival, forteller at de inviterer barna til et arrangement der de spiller fotballmusikk, får supporterutstyr og ta bilde med store pokaler. Eliassen vet ikke når arrangementet blir arrangert, men trolig under Nordkappfestivalen eller noen dager før den store Liverpool-festen i Honningsvåg lørdag 29. juni. 

Barnearrangementet skal være gratis. Joker Honningsvåg birdrar. Butikken sponser pølser og juice. 

Eliassen forteller at barna er viktig for Nordkapp Fotballfestival, fordi det finnes mye verre ting for ungene enn å være glade i fotball. 

Fotballfest 
Lørdag 29. juni er det Liverpool-fest i Honningsvåg. Gjestene som er booket inn til festen er Jegsy Dodd, Tage Herstad, Andy Hodgso og Tore Hansen. Festen er hos Perleporten Kulturhus, selv om Nordkapp Fotballfestival i alle år har samarbeidet med Uteliv i Nordkapp. 

Eliassen forteller at samarbeidet med Uteliv i Nordkapp har alltid vært fantastisk. Utgangspunktet var arrangement hos Uteliv i Nordkapp også i år, men det ble kommunikasjonssvikt og tiden rant i fra Nordkapp Fotballfestival. En avgjørelse måtte tas og Perleporten Kulturhus ble valgt. 

Eliassen forteller at interessen for festen er stor med bestillinger av billetter fra flere av stedene i Norge; blant annet Farsund, Stord, Porsanger og Kirkenes. 


Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS