Uteliv i Nordkapp ønsker koronasertifikat i Nordkapp
Marita Melsbø Nilsen og Odd-Arne Nilsen hos Corner, en av utestedene Uteliv i Nordkapp driver i Honningsvåg. (Arkivfoto)

Uteliv i Nordkapp ønsker koronasertifikat i Nordkapp

Odd-Arne Nilsen, daglig leder i Uteliv i Nordkapp, med klar melding til Nordkapp kommune.
Næring
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 22.11.2021 11:00

Uteliv i Nordkapp ønsker at Nordkapp kommune innfører koronasertifikat, noe regjeringen har åpnet for. 

--På grunn av de lokale smittevernreglene og økt smitte i lokalsamfunnet, har Uteliv i Nordkapp fått mange julebordavbestillinger. Vi hadde for eksempel 120 bestillinger til lørdag 4. desember. 120 gjester hos oss betyr mye for bedriften. Vi får nok ikke gjestene tilbake med koronasertifikat denne datoen, men det kan bli julebord og julebuffé hos Corner i deler av desember om kommunestyret vedtar sertifikatet i Nordkapp kommune. Det har Odd-Arne Nilsen, daglig leder i Uteliv i Nordkapp, skrevet på Facebook.com. 

--Jeg tror også romjulen kan bli mer normal om kommunestyret innfører koronasertifikat. Er det noe Nordkapp trenger akkurat nå, er det en normal romjul med all optimisme revy og show lager, har Nilsen skrevet. 

Uteliv i Nordkapp har 15 personer på lønningslisten, og ti av disse i 100-prosentstilling. 

--Vi så frem til sluttfasen av pandemien og høy vaksinegrad. Det skulle være slutten på den mørkeste tiden for næringslivet. Så ble det økt smitte i lokalsamfunnet og relativt strenge restriksjoner. Det har gjort den mørke tiden enda mørkere. Koronasertifikat kan sørge for at vi ser lys i enden av tunnelen og det trenger min bedrift, næringslivet i Nordkapp og befolkningen akkurat nå, har Nilsen skrevet på Facebook.com. 
BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS