Pettersen oppfordrer nødetater i hele landet til å følge Holvik
Fra venstre: Stig Rune Samuelsen, Per Ivar Pettersen og Gina Johansen.

Pettersen oppfordrer nødetater i hele landet til å følge Holvik

Simen Holvik får starthjelp i rekordforsøket Norge på langs.
Lokal
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 08.06.2021 17:28

Per Ivar Pettersen, brannsjef i Nordkapp, oppfordrer nødetater i hele landet om å følge Simen Holvik i rekordforsøket fra Nordkapp-platået til Lindesnes. 

Rekordforsøket starter fra Nordkapp-platået, torsdag 1. juli. Simen Holvik har en målsetting om å løpe strekningen på under 30 dager. Nå er den uoffisielle rekorden på 42 dager, ni timer og seks minutt. 

--Vi synes tiltaket er interessant. Det er spennende om han når målet. Vi skal hjelpe han på veien og springe sammen med han et stykke, sier brannsjef Per Ivar Pettersen til Radio Nordkapp. 

Pettersen forteller at brannvesenet fremmer fysisk aktivitet. Brannvesenet har fysiske krav som de skal stå årlig. 

Det var Stig Rune Samuelsen som kom med forslaget om Nordkapp brann- og redningsvesen skal følge Holvik et stykke på veien. Samuelsen forteller at Holvik sparer noen mil på løypa brannvesenet legger opp til. !Gina Johansen og Stig Rune Samuelsen ved globusen på Nordkapp.

Gina Johansen mener det er fullt mulig å løpe fra Nordkapp-platået til Lindesnes på cirka 30 dager. Hun mener det er en enorm mental utfordring å springe Norge på langs. 

Gina Johnsen er den eneste av de tre som klart og tydelig sier at hun setter penger på at Simen Holvik klarer å sette ny rekord på strekningen Nordkapp-platået – Lindesnes. Pettersen og Samuelsen er ikke like sikre på at dette går bra. 
BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS