Tom har vært på Nordkapp-platået i snart én uke
Utsikten til Tom Wangsholm på Nordkapp-platået. (Foto: Tom Wangsholm)

Tom har vært på Nordkapp-platået i snart én uke

Stengte veger rammer Tom Wangsholm som håper på påskeferie ettersom han er ferdig for denne gang med jobben på Nordkapp-platået.
Lokal
Raymond Elde
Publisert : 28.03.2018 13:43
Sist oppdatert : 28.03.2018 13:47

Tom Wangsholm er værfast på Nordkapp-platået, men håper det blir en løsning slik at han kommer seg ned til Honningsvåg og videre på påskeferie. 

Wangsholm dro opp til Nordkapp forrige torsdag. Han har jobbet med ventilasjonsanlegget i forbindelse med renoveringen av Kompasset. Det har i perioden vært flere åpninger, men han skulle være på anlegget i påsken sammen med andre. Ettersom vegen har vært stengt denne uken, ble Tom Wangsholm alene. 

--Jeg har fått jobbet mye og er egentlig ferdig for denne gang. Det har vært stille og rolig og det gir effektive arbeidsdager, sier Tom Wangsholm til Radio Nordkapp. 

Tom Wangsholm forteller at det er nok mat og drikke tilgjengelig. Det har vært udramatiske dager alene på det store anlegget på Nordkapp-platået. 

Scandic jobber med en løsning slik at Tom Wangsholm kommer seg ned fra platået og på påskeferie, ifølge Hans Paul Hansen. 

Utfordringen for Scandic er som for alle andre, stengte veger.


BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS